cs.pcplanet.ro
Statistici!!
Friday, 2024-11-29, 1:48 AM
Welcome Guest

Postat ban!!! - Forum-->> Cs.pcplanet.ro

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Postat ban!!!
MaDkiLLeRDate: Sunday, 2010-01-31, 1:04 PM | Message # 1
Major
Group: Admin
Status: Offline
iam dat ban din nou lu marty nush cine i la scos...numai scoatezi banurile aiurea..

OmgDate: Tuesday, 2010-02-02, 1:37 AM | Message # 2
Private
Group: Users
ce ban sa-i scoti lu marty, mad? smile
intra cand vrea pe server, cat timp se poate ruta si pe un ip din thailanda ( destinatia cat e de mare harta )
v-am rugat usor cu pianu pe scari in problema martynelului. ca nu-i iau apararea, stiu ce-i poate pielea, doar l-am crescut ca pe un frate mai mic. dar daca a intrat doar sa joace, il lasi sa se joace, cat timp isi vede de treaba lui si nu da cu glandula mucosa in phaseolus vulgaris ( cu mucii in fasole ) . daca face prostioare, plateste pentru ele, nu pentru vreo suparare cauzata de intarzierea aparitiei de par pubian. daca nu, e un player cu vechime pe server mai mare decat suma mediilor voastre de la inceperea scolii.

ps: ca raspuns public pentru persoana care m-a intrebat pe pm de ce ma port atat de flegmatic...
" Mie nu mi-a zis partidul sa va iubesc " (Sorin Oprescu)

MaDkiLLeRDate: Tuesday, 2010-02-02, 11:10 PM | Message # 3
Major
Group: Admin
pai da omg sai acordam alta sansa...pai gandeste e ka si kum lai gasit cu coduri!!!Pe ala care il gasesti cu coduri nui mai dai o a doua sansa el de ce ar avea-o?kum ar fi sai dau ban lu unu il scoate nush care..si apoi intra pe servar injura,poate joaka si cu coduri si iarasi ne enervem ii dam din nou ban..si ce sa fakem sa continuam asa...gandestete oleak

trykADate: Tuesday, 2010-03-02, 9:14 PM | Message # 4
Colonel
Group: Administrators
ban permanet dry

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Cautare
Site friends
  • Create your own site