cs.pcplanet.ro
Statistici!!
Friday, 2024-11-29, 1:34 AM
Welcome Guest

unabn fuN 2 . - Forum-->> Cs.pcplanet.ro

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
unabn fuN 2 .
fuNDate: Friday, 2010-01-22, 6:59 PM | Message # 1
Private
Group: Blocked
Status: Offline
unban : 85.186.63.28
este incredibil nu'i asa ? parca o caut . ideea este ca nici nu stiu cu ce anume am gresit .astept raspuns /unban .
Camy stie raspunsul . astept sa treaca si ea pe aici .
Multumesc ,fuN .

Message edited by fuN - Friday, 2010-01-22, 7:00 PM

camyDate: Friday, 2010-01-22, 8:43 PM | Message # 2
Sergeant
Group: Admin
atata timp cat ma injuri si nu iti ceri scz nu ai ce cauta nici ca admin nu pricepi? ce ai facut u ca sa fii owner? nu ma mai bazai la cap.ban ramane

Added (2010-01-22, 8:43 Pm)
---------------------------------------------
dau la vot 3 harti si dak tie nu ti-a convenit ai dat repede la vot folosindu-te de adminul lu tryka.

fuNDate: Saturday, 2010-01-23, 2:03 AM | Message # 3
Private
Group: Blocked
camy prieteno sa iti fie clar . eu si multi altii voiam mapa schimbata.
cs_deagle7 nu este o mapa pentru a fi jucat in 20+ playeri intelegi sau nu ? tryka mi'a dat dreptate . si da am folosit adminul lui pentru a incerca sa dau la vot o alta mapa .este vreo problema ?
Si te mai intreb odata : Unde te'am injurat ? ARATA"MI SA VAD "copilo".
si
2.Pentru ca am dat la vote mape pe care multi playeri le doreau si a iesit nuke_rarea ,asta ii motiv de ban ?
3. azi pe nuke ban iara ? , pe awp_bycastor ban iara ? - motive ?
4. owner ? pf eu nu am nevoie de admin pe server ma crezi ? nu am nevoie de nici un fel de acces doar de immunity pentru a nu avea probleme cu admini de 'nivelul' tau .
5.ce am facut ca sa fiu owner ? eu am fost admin aici pe server sub numele de A!M acum 2 ani(cred ca bine zic) cu acces de owner- asta ca fapt divers.
6. mai trebuie sa spun ceva ?

P.S vrei sa te tratez ca pe o persoana cu iq'ul de 200 si 18 ani + ? demonstreaza'mi ca nu esti doar un admin care sufera din cauza accesului primit si din cauza faptului ca esti prietena lui tryka pentru a'si impune singura propriile reguli si eu termin cu astfel de vorbe . pana atunci parerea mea si a multora ramane neschimbata .
o zi buna , fuN

Message edited by fuN - Saturday, 2010-01-23, 3:53 PM

Czn-ooopsDate: Saturday, 2010-01-23, 2:21 PM | Message # 4
Lieutenant
Group: Users
fuN camy are dreptate dak sa dat la vot si a iesit map cs_deagle7 aia ramana pana la sfarsit si map este mare dak uh nu sti nu te mai baga si trika nu face bine k da parola lui la toti dar asta este problema lui punct

MaDkiLLeRDate: Saturday, 2010-01-23, 8:49 PM | Message # 5
Major
fun ca sa stii si tu
cand joci pe servar si cineva e mai mare ca tn in grad nu ai voie sai anulezi comenzile
el face leagea
bine rau nu conteaza
sa respectam gradele ca e mult mai bn asa
dak asta o dat nu e nimik se mai intampla sa si gresim si dak vb frumos cu ea iti spun sigur ca schimba harta credema pe cuvant!!!!
si vreau sa mi se llase un pm cu parola mea:))cati schimbato:P

camyDate: Sunday, 2010-01-24, 0:19 AM | Message # 6
Sergeant
mai taci dracu din gura ca m-am saturat de tine dute si canta la alta masa. da mai injurat chiar u ai recunoscut asta pe forum te contrazici singur . dak erai atat de bun ca admin il aveai si acum. paraseste-ma. Nu te mai lua in gura cu mine si dak nu suferi dupa admin dc ai bagat parola lu tryka de ai schimbat harta? lumea a ales acea harta nu eu tongue .hai pa ca ma deranjezi prea mult copilas. si ieri ce cautai cu numele meu la nickul tau?? si mai zici ca na-i nici o treaba cu mine

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Cautare
Site friends
  • Create your own site