unban fuN !
|
|
fuN | Date: Sunday, 2010-01-17, 7:05 PM | Message # 1 |
Private
Group: Blocked
Status: Offline
| Jucam linistit pe harta awp_india alaturi de mi3lu si camy . 1. ma trezesc cu 'blind' de la camy . vede ca nu am nimic si il scoate 2.ma trezesc cu screenshots tot de la camy . intru pe mess si i le trimit . imi spune pe mess ca is curat si nu am nimic .intra pe server si imi da slay . logic ca ma enervez si discut cu ea pe mess ,NU PE SERVER . 3.ma aleg cu destroy . Dovezi la ceea ce s'a intamplat nu am deoarece am luat destroy si counter-ul s'a inchis . Astept unban : 85.186.63.28 Multumesc anticipat , fuN Edit : 1.Nu ma lua pe mine cu 'sttt' ca nu am citit aceleasi carti ai inteles fetito ? esti decat o simpla copila care se simte persecutata de cei din jur . spune'mi te rog unde te'am injurat eu si ce anume ti'am spus 2. Nu conteaza ce anume am vorbit eu cu tine pe messenger atata timp cat nu a fost pe server si am respectat regulile intelegi 'copilo' ? 3. Pentru a demonstra cat de 'apta' esti ca si admin ai recurs la comanda de destroy pentru ceea ce am vorbit cu tine pe mess ? Chiar si asa nu crezi ca meritam daca tot te'ai simtit ofensata sa'mi dai llama sau gag? Sau nu prea ai tangente cu comezile respective ? Astept raspuns , unban fuN
Message edited by fuN - Monday, 2010-01-18, 8:37 PM |
|
| |
Mi3Lu | Date: Sunday, 2010-01-17, 10:44 PM | Message # 2 |
Lieutenant
Group: Admin
| fara dovezi...nu se poate sa vina camy cu o explicatie...
|
|
| |
camy | Date: Monday, 2010-01-18, 2:00 PM | Message # 3 |
Sergeant
| stii ceva mai injurat pe mes te credeai mare destept. si tiam dat slay pt ca jucai inainte sati zic eu dak esti sau nu curat asa ca sttttttttttt
|
|
| |
fuN | Date: Monday, 2010-01-18, 10:39 PM | Message # 4 |
Private
Group: Blocked
| Observ ca daca dau edit nu se uita nimeni la mesajul anterior . Inca astept raspuns . fuN Edit : eh . nu dau vina pe admin .cer simplu ca un admin daca tot are accesul respectiv sa'l foloseasca cu cap . Astept unban .
Message edited by fuN - Tuesday, 2010-01-19, 8:30 AM |
|
| |
mijdo | Date: Tuesday, 2010-01-19, 1:10 AM | Message # 5 |
Lieutenant
| fun frate ,...nu mai da vina pe admin ..ca si fost nesimtzit sau nu pe sv sau pe mess ..yo unu as vrea unban...ar fi un exemplu pt altzii/...sau nu...nu`i asa fun??
|
|
| |
camy | Date: Tuesday, 2010-01-19, 9:40 PM | Message # 6 |
Sergeant
| uite dovada ca nu stii sa vb frumos ca nici pe forum nu te poti abtine.fa-ma sami fie dor de u si nu mai comenta atata.
|
|
| |
eNcOdeRhS | Date: Tuesday, 2010-01-19, 10:57 PM | Message # 7 |
Lieutenant
| nush ce sa zic dar daca e adevarat ce spune camy.......eu zic ca sa ii se ramana banu
|
|
| |
Czn-ooops | Date: Thursday, 2010-01-21, 1:57 PM | Message # 8 |
Lieutenant
Group: Users
| aaaaa fan ce ai facut ai luat ban eu ti`am zis k dak mai comentezi mult la admini iei ban deci ban ramane ---===---TOP CLOSED---===---
Message edited by Czn-ooops - Thursday, 2010-01-21, 2:51 PM |
|
| |
CrisTaL | Date: Thursday, 2010-01-21, 10:05 PM | Message # 9 |
Private
Group: Users
| re all .... am si eu o rugaminte sa imi scoatetzi si mie banu asta : 92.81.43.199 .... mi`a dat ban mielu pe nick CrisTaL : jucam d2 si i`am dat cap prin perete tunel ... invatzatzil sa joace .. nu sa dea ban aiurea .....eu vreau sa ma joc si atat nu vreau sa ma cert ms mult
|
|
| |
Mi3Lu | Date: Thursday, 2010-01-21, 11:23 PM | Message # 10 |
Lieutenant
| in primu rand ip tau mi l-a dat show sa dau ban ca el nu are comanda:) al 2 rand fa topic now...arata dovata ca i-o ti-am dat.. si io nu dau ban fara dovezi!!! deci in concluzie fara dovezi banul ramane!!
Message edited by Mi3Lu - Thursday, 2010-01-21, 11:24 PM |
|
| |
camy | Date: Friday, 2010-01-22, 1:38 AM | Message # 11 |
Sergeant
| mielu dar show are dovezi? dak are vreau sa le vad:D
|
|
| |
Mi3Lu | Date: Friday, 2010-01-22, 3:10 AM | Message # 12 |
Lieutenant
| da cik i-a facut poze:) si a iesit..sau poate confund..dar orqum nu dau io ban aiureea!
|
|
| |
trykA | Date: Friday, 2010-01-22, 2:48 PM | Message # 13 |
Colonel
Group: Administrators
| gata sa rezolvat ban scos are admin e vechii pe sv el top...............
|
|
| |