Cer admin scos!!!!!!
|
|
ReneGade | Date: Saturday, 2010-04-10, 9:19 PM | Message # 1 |
Sergeant
Group: Admin
Status: Offline
| Rog ownerii sa-l rezolve pe Dima...mi-a dat destroy ,dar nush pe ce motiv...dar asta nu conteaza,,pt ca oricum nu are el dreptul acesta.. Cer admin scos avand in vedere ca are admin shi pe mei multe servere!!
|
|
| |
camy | Date: Saturday, 2010-04-10, 9:30 PM | Message # 2 |
Sergeant
| si care este problema dak are admin pe mai multe servare? ti-am zis si pe servar ca ai un tupeu cam jegos si o faci pe desteptu cu toti adminii am vazut cum i-ai vb lu dima asa ca nu mai comenta aiurea. nu degeaba ti-au luat si adminul de pe yreal
|
|
| |
dimiciland | Date: Saturday, 2010-04-10, 9:34 PM | Message # 3 |
Lieutenant
Group: Users
| 1. sa nu te intereseze pe tine cate admine am eu !!! am pe 5 servere ... nu conteaza .... acesta e un plus ... cu asta acumulezi practica in adminare .. fatza de altii si mai ales de tine nu am avut probleme in adminare datorita practicii ... 2. Larry ... mi-ai spus sa nu dau ban la admini .. dar ... intelege .. asa nu se poate ... sa lasi Haosul pe server pana te trezesti tu sau Cristi sa scoateti accesul ... 3. nu am nevoie de dovezi .. erau destui martori ... dintre care admini ... (+ un owner) ... si au vazut bine cum erai prea tare in gura cu toti ... si ma injurai pe mine .... ceea ce vb eu cu cineva ... (cu owneru ) nu are ce sa te intereseze .... cand e cineva mai mare in grad ca tine online pe server ... stai in liniste si cautati de treaba .. + la asta fa-tzi treaba ca admin ... da nu te pune in gura cu altii .... 4. Nu sunt dependent de acest admin ... am facut asa cum ai meritat ... mai departe e decizia ownerilor ....
|
|
| |
stelist | Date: Saturday, 2010-04-10, 9:34 PM | Message # 4 |
Sergeant
| rene juca linistti si vb cu plazeri si intra dima si incepe sa il certe pe renegade dupa un minut ii da destroy...renegade are dreaptate si are si pe alte srv admin cer admin scos
|
|
| |
ReneGade | Date: Saturday, 2010-04-10, 9:36 PM | Message # 5 |
Sergeant
| camy te rog sa taci ca shi u ai admin pe Yreal asha ca nu te baga ..............X(
|
|
| |
camy | Date: Saturday, 2010-04-10, 9:38 PM | Message # 6 |
Sergeant
| stelist sa-ti vezi de viata
|
|
| |
ReneGade | Date: Saturday, 2010-04-10, 9:39 PM | Message # 7 |
Sergeant
| Pe Yreal mi-a luat adminu pt ca e fraier Alex....din cauza lui au plecat toti playerii ca e un admin cum nu s-a mai vazut.. Dadea destroy in prostie degeaba asha ca lasa-ma cu asta ....
|
|
| |
camy | Date: Saturday, 2010-04-10, 9:39 PM | Message # 8 |
Sergeant
| este problema mea unde am eu admin. am ca poate imi fac treaba si de aia primesc gura si nu comenta la mine ca nu mai ai admin
|
|
| |
dimiciland | Date: Saturday, 2010-04-10, 9:41 PM | Message # 9 |
Lieutenant
| stelist .. ti-as zice sa inveti comenzile .... ok ?? + la asta citeste regulamentul ... si fii atent ca eram pe server de vreo ora cel mult ... minim 2 harti am jucat ... + la asta fii atent la ceea ce am scris in privinta adminelor de pe alte servere ... fatza de voi 2 ... si multi altii .. am obtinul acest admin REGULAMENTAR ... nu ca voi .... majoritatea ...
|
|
| |
camy | Date: Saturday, 2010-04-10, 9:41 PM | Message # 10 |
Sergeant
| mie dc nu mia dat? dak zici u ca e nu stiu cum? hai paraseste-ma
|
|
| |
ReneGade | Date: Saturday, 2010-04-10, 9:41 PM | Message # 11 |
Sergeant
| Dima...da ai specificat de ce eram tare in gura??? hai sa ne amintim........Totul a inceput cand ti-am spus sa nu mai faci un player labar ca pe tine nimeni nu te-a jignit shi faptul ca ti-am spus jet nu era un motiv sa-mi dai destroy asha ca taci... Sper ca Light Yagamy sa ia masuri..cer scoaterea adminului sau scaderea gradului de la moderator la administrator sau helber pe o perioada nelimitata..
|
|
| |
2Fast2Furious | Date: Saturday, 2010-04-10, 9:46 PM | Message # 12 |
Private
| Dima merita adminul scos nu numai pentru ca i-a dat destroy lui ReneGade dar shi pt ca are admine pe alte server......Odata ce ai admin pe planet se dovedeshte a fi un player devotat acestui server shi nu se cuviine a detine admine shi pe serverele concurente mai ales pe Yreal,,,,,,,,,,,,,,,,,
Added (2010-04-10, 9:46 PM) --------------------------------------------- Dima ..dar u ai cer socoteal lui Light yagamy ca da admine neregulamentar..io cred ca nu ai dreptul sa comentezi..cand o sa ai shi u serveru tau atunci sa comentezi deocamdata nu ai acest drept..
|
|
| |
mijdo | Date: Saturday, 2010-04-10, 10:38 PM | Message # 13 |
Lieutenant
| CURATENIE TOTALA PE SRV...SA VAD CERERI FACUTE PE FORUM..CU PROURI DE LA MAJORITATE...AFARA CU VOI CA NUMA RECLMATZII STITZI SA FACETI...TREABA NICIODATA
|
|
| |
Mi3Lu | Date: Sunday, 2010-04-11, 1:24 AM | Message # 14 |
Lieutenant
| baaaaa!!! ce e aici ma? Ia gata cu cearta! nu ii scoate nici un admin!! asa ca
|
|
| |
dimiciland | Date: Sunday, 2010-04-11, 1:58 AM | Message # 15 |
Lieutenant
| Renegate .... abia ai intrat pe server si nici nu stii despre ce mergea vorba .. am numit pe cineva Labar .. da ... dar tu macar nici nu stii cui i-am spus .. si din ce cauza ..... in realitate ... glumeam cu SunShine (Owner) si inca cu cativa playeri ... dar tu te-ai bagat sa-mi inchizi mie gura ... si nu odata ti-am spus sa nu-mi spui mie sa tac .. ca esti nimeni pentru mine .... 2fast .... despre adminele pe alte servere .... NU MAI REPET !!!!! Light Yagamy e la curent ca am admin si in alta parte... si pe nimeni nu trebuie sa-l intereseze faptul acesta .... Si as vrea sa va spun ca adminele de pe celelalte servere (inclusiv acesta ) fatza de voi le-am primit dupa REGULAMENT (am mentionat si mai sus) ... prin voturi din partea adminilor Buni ... si prin ore acumulate ..... da nu ca voi ... ati cazut din pod cu God ! PS: Incercati si voi sa obtineti admine pe alte servere la fel de bune (Regulamentar)... sa vedem daca sunteti in stare ....
|
|
| |