reclamatie CAPONE
|
|
bolo | Date: Thursday, 2010-03-25, 11:39 PM | Message # 1 |
Private
Group: Users
Status: Offline
| Cer ca sa i se suspende adminul lui CAPONE deoarece nu face nimic cand este online toata lumea injura este zarva si schimba hartile cand vrea el de cate ori vrea.Am martor pe show,pe adminul bulan si multi altii.Era serverul full iar el schimba cand vrea el si nu isi indeplineste meseria de admin.Am si o intrebare a luat adminul pe bani? Va rog sa luati masuri impotriva lui
|
|
| |
ReneGade | Date: Thursday, 2010-03-25, 11:55 PM | Message # 2 |
Sergeant
Group: Admin
| bolo are dreaptate....ba chiar Blaster mie martor ca astazi in jurul orei 16:00 CAPONE a intrat pe server a baga ce harta a vrut deshi beabia schimbasem in inferno...Ba chia ne amenintza ca nu o sa mai avem admine
|
|
| |
Mi3Lu | Date: Friday, 2010-03-26, 0:01 AM | Message # 3 |
Lieutenant
| o sa se rezolve...!
|
|
| |
w1n-Blaster | Date: Friday, 2010-03-26, 5:34 PM | Message # 4 |
Private
| dapz..ar trebuii admin scos..dupa ce baga numai o harta la vot si schimba de vreo 2 ori inferno in nici 5 min ma si injura..dupa ne ameninta pe toti ca nu o sa mai avem admine Am niste poze cu el cand ma injura..cn le vrea sa dea add la silv_cs CER SCOATEREA ADMINULUI1!
Message edited by w1n-Blaster - Friday, 2010-03-26, 5:35 PM |
|
| |
dimiciland | Date: Friday, 2010-03-26, 5:47 PM | Message # 5 |
Lieutenant
| hahhaha ... in a 3-a zi deja are reclamatie ... =)))) chiar nu ma mir .... cu cateva zile inainte de a lua admin .. a primit si ban de la mine pentru Limbaj .... Larry ... ne spui ceva ??? spune-i varului macar sa faca o inregistrare pe forum .. si sa spuna si el ceva in acest topic
Message edited by dimiciland - Friday, 2010-03-26, 5:52 PM |
|
| |
mijdo | Date: Friday, 2010-03-26, 7:48 PM | Message # 6 |
Lieutenant
| pfff....mor cum vad ca ajung unii admini asa peste noapte...plus de asta si cu un grad f ridicat:(..urat
|
|
| |
stelist | Date: Friday, 2010-03-26, 7:56 PM | Message # 7 |
Sergeant
| vb urat pe srv nu face nimica schimba harta in inferni de 2 3 ori si dupa injura,ne ameninta ca nu o sa avem admini......Fceti ceva in aceasta privinta.
|
|
| |
Larry | Date: Friday, 2010-03-26, 10:37 PM | Message # 8 |
Lieutenant
Group: Administrators
| da ma o sa vb c el si se potoleste
|
|
| |
trykA | Date: Monday, 2010-03-29, 8:31 PM | Message # 9 |
Colonel
Group: Administrators
| vb frate larii da cu el solase mai moale prima abataere sau a2 e la 3 admin sters top offf
|
|
| |