cs.pcplanet.ro
Statistici!!
Friday, 2024-11-29, 1:49 AM
Welcome Guest

Reclamatie marty - Forum-->> Cs.pcplanet.ro

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Reclamatie marty
VaNNdamDate: Saturday, 2010-01-23, 2:36 AM | Message # 1
Private
Group: Admin
Status: Offline
Cu respect va salut pe toti... am si eu o problema .. un admin de pe server cu numele marty care la randu lui isi bate joc de admin si de alti admini ..de exemplu pe mine ..Eram pe harta de_westwood si am dat la vot 3 harti printre care 1 a fost 35hp_sw sv era plin la care acesta (marty) m-a jignit pacat ca nu mai am salvat ce a zis .I-am zis ca daca mai contiunua il reclam pe forum la care acesta nu se termina .. Va Rog frumos sa luat in vedere ...aa si inca o prob dupa ce s-a schimbat harta acesta a iesit dar inainte sa iasa a facut o reclama la un sv pe nume "venus cv de genu " si a sugerat tuturor sa iasa ... LUATI IN EVIDENTA SI MAI STATI ADMINI CEI MAI PE SV CA DOAR NU E FACUT SA FIE SUPRAVEGHIAT DE CEI CU GRADEU 3 sau mai jos [color=blue]

Czn-ooopsDate: Saturday, 2010-01-23, 2:18 PM | Message # 2
Lieutenant
Group: Users
imi pare rau vaNNdam dar fara martori sau print Screen nu avem ce face ... nu exzista dovezi dry

martyDate: Saturday, 2010-01-23, 3:36 PM | Message # 3
Private
Group: Blocked
1 nu am facut reclama, a zis dub fx cu suiram si kiduu, kre eram pe conferinta, sa intram pe VALCEA, nu a zis tot serverul. si 2. eu am zis hai sa iesim, si 3. era si laur pe server care a zis k dk iese lumea schimba harta si nu in ultimu rand, 35hp nu avea ce cauta la map vote cand eram atatia oameni pe server. Si din cate ai vazut, dupa ce ai schimbat harta in 35hp, a iesit jumatate de server. Si in ultimu rand, nush ce cautzi u k admin, dai slay aiurea, dai slap dupa slap fara motiv, dai harti la vot care nu au ce cauta in anumite momente, dai change name aiurea cu motivul k are numele prea lung, dc k are un tag de clan in fatza?:-o

Message edited by marty - Saturday, 2010-01-23, 3:38 PM

mijdoDate: Saturday, 2010-01-23, 3:52 PM | Message # 4
Lieutenant
BAN MARTY ..neaparat....sa nu mai calce vreodata pe sv...e un CODOS....un nesimtzit..imi putetzi lua admin pt libaj sau facetzi ce vreitzi, dar marty nu ar mai trebui sa joace vreodata pe planet

martyDate: Saturday, 2010-01-23, 9:43 PM | Message # 5
Private
aha..deci u mi`ai dat ban azi fara motiv..bravo..imi place de tine. Cum ai constatat u ca sunt codat, ai gandit mult inainte sa actzionezi?

mijdoDate: Sunday, 2010-01-24, 4:04 PM | Message # 6
Lieutenant
nu am zis niciodata ca ejti codat...ti`am dat ban pt ca radeai impreuna cu alex si ceilaltzi de pe dreams de ceilaltzi admini de aia....stii pre bn ca asa e...nu incerca sa te mai scotzi ...ca pt mn nu ejti decat un cocalar

martyDate: Sunday, 2010-01-24, 4:07 PM | Message # 7
Private
eh..inseamna k u nu vezi bn..itzi propun sa iti cumperi niste ochelari. Si uitete la tine cum aratzi, si dupa aia cauta pe google poze cu cocalari, si zi`mi u dk semeni cu ei:*>:D<.te`am pupat. Si dk vrei eu sunt din ploiesti, ne intalnim fatza in fatza, k nu e frumos sa ne certam aici k niste copii mici

mijdoDate: Sunday, 2010-01-24, 9:07 PM | Message # 8
Lieutenant
mdea...tu ejti bun bah...pacat ca e distanta cam mare...daca tot ai mashina te astept la roman

MaDkiLLeRDate: Monday, 2010-01-25, 10:32 PM | Message # 9
Major
mijdo da ai ajuns sa te certi cu toti...lasai mah nui baga in seama..nu vezi ca are BMW:))vrei sa te calce!!stai cuminte akolo!!:))si marty mai precis pt ka tu ai masina BMW sta in orasul Roman din Judetul Neamt dar eu cred ca stii unde vine Romanu asta!!

mijdoDate: Monday, 2010-01-25, 11:29 PM | Message # 10
Lieutenant
mad....e un ras...ma amuza:))

OmgDate: Wednesday, 2010-01-27, 0:46 AM | Message # 11
Private
Group: Users
aiurea bmw . avea ,pana l-a dat de o bordura. si de un opel. si de inca o masina parcata smile

hai, si usor cu pianu pe scari

ube pup :*

martyDate: Thursday, 2010-01-28, 2:11 PM | Message # 12
Private
mars mah:)))..=))ce vrei se intampla:))

camyDate: Friday, 2010-01-29, 9:25 PM | Message # 13
Sergeant
dak a facut reclama are ban:D

muzicaDate: Thursday, 2010-02-04, 6:12 PM | Message # 14
Sergeant
merita datii

trykADate: Friday, 2010-02-05, 8:51 AM | Message # 15
Colonel
Group: Administrators
o dovada ce va etc nu puteti acuza pe cineva daca nu aveti dovezi gata terminati da top dry vb frumos aia 3 daca nu va dau ban pe form da dry

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Cautare
Site friends
  • Create your own site