cs.pcplanet.ro
Statistici!!
Friday, 2024-11-29, 1:35 AM
Welcome Guest

stiri SPORT dINAMO - Forum-->> Cs.pcplanet.ro

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
stiri SPORT dINAMO
trykADate: Saturday, 2009-12-26, 9:30 AM | Message # 1
Colonel
Group: Administrators
Status: Offline
Daminuţă e "cîine"!

Dinamo a reuşit ieri să acopere postul lăsat liber de plecarea lui Tamaş: l-a transferat pe Cristian Daminuţă de la Internazionale MilanoParadoxal, fără buget de transferuri, Dinamo e cea mai activă în acest mercato de iarnă. După Andrei Mărgăritescu şi Cristi Munteanu, amîndoi aduşi fără nici un cent, ieri a mai fost parafat un transfer: Cristian Daminuţă, jucaătorul deţinut de Internazionale Milano şi ...

--------------------------------------------
Tamaş: "Am făcut deja un antrenament la West Bromwich Albion"

Gabi Tamaş s-a întors aseară în România pentru a petrece Crăciunul alături de familie şi de cei dragi. Acesta va pleca din ...
-------------------------------------------------------------
Daminuţă: "Nu mă sperii de problemele de la Dinamo"

DEC

Cristian Daminuţă, fundaşul lui Inter Milano, spune că încă nu a discutat cu cei de la Dinamo, dar ar fi tentat să revină în ...
-------------------------------------------------
Kiriţă despre transferul lui Daminuţă: "E bombă nucleară!"

Gianni Kiriţă, fundaşul lui Bursaspor, s-a întors astăzi din Turcia pentru a petrece sărbătorile în România alături de familie.

Pe aerport, ziariştii l-au asaltat pe fostul jucător al lui Dinamo, informîndu-l despre cel mai nou transfer al "cîinilor", Cristian Daminuţă, de la Internazionale Milano. Kiriţă a zîmbit şi şi-a continuat drumul, spunînd doar: "Marfă! Daminuţă e bombă nucleară!"

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Cautare
Site friends
  • Create your own site