cs.pcplanet.ro
Statistici!!
Friday, 2024-11-29, 1:42 AM
Welcome Guest

ce mai vissss.... - Forum-->> Cs.pcplanet.ro

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
ce mai vissss....
BookWarmDate: Saturday, 2010-12-25, 1:38 AM | Message # 1
Private
Group: Users
Status: Offline
cool biggrin biggrin NU CITI , ESTE PLICTISITOR smile happy dry cry
EL SI IAR EL
Era intr-o noapte pe un deal , luna ce rasarea, luminand codri si castelul singuratic, si apele ce straluceau in timp ce alunecau la vale.Si departe se auzeau glasul unui clopot.
cand am vazut toate acestea , m-a apucat o groaza infinita.Am intepenit de frica, nu mai stiam ce-i cu mine.La o vreme ma simteam calma, atunci am inceput sa merg, deoarece stiam si tot imi spuneam ca n-am ce sa patesc.In timp ce mergeam ma tot gandeam cum am ajuns in acest loc,dar capul nu dorea sa-mi raspunda.
Dupa un timp fara sa-mi dau seama m-am trezit mergand pe carare in padure.Imi venea sa tip, dar m-am linistit,deoarece nu trebuia sa atrag atentia fiarelor salbatice.Dintr-odata s-a lasat ceata si atunci am auzit in spatele meu...pasi, prima mea reactie a fost sa fug dar mi-am dat seama ca acei pasi erau ai mei.M-am oprit,dar zgomotul pasilor misteriosi nu.Am luat-o la o goana nebuna,iar urmaritorul meu la fel,am alergat spre iesirea din padure,cand am ajuns acolo mi-am dat seama ca in fata mea se casca o cascada imensa, fara fund si neagra.Indecisa m-am uitat inapoi si i-am vazut fata urmaritorului, instantaneu mi-am dat seama ca EL ERA, am intepenit de frica.El s-a apropiat si m-a luat de brat,foarte puternic, ca nu cumva sa ma arunc, dar degeaba, EU m-am smucit, SI AM SARIT IN ACEL HAU....

Sfarsit!!
$%#$^ o fac de plictiseala ddeoarece nu am cum sa adorm seara,uneori stau pana la 4 si ma gandesc la astfel de intamplari....cu toti o sa numiti asta ....NEBUNIE, SI LIPSA DE PLICTISEALA! @$@^^

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Cautare
Site friends
  • Create your own site