cs.pcplanet.ro
Statistici!!
Friday, 2024-11-29, 3:54 AM
Welcome Guest

cerere slot andrada - Forum-->> Cs.pcplanet.ro

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
cerere slot andrada
OmgDate: Tuesday, 2010-02-02, 10:39 PM | Message # 1
Private
Group: Users
Status: Offline
Nick: andrada
IP: 93.115.255.138
Nume: Patrut Andrada
id_mess: patrut_andrada
Ore jucate pe server: 30

cererea o fac eu, pentru ca andrada nu prea reuseste sa se descurce pe forum. cu timp o sa o poata face, acum e abia la inceput.
activitate pe forum momentan nu , doar se uita ca persoana neinregistrata. in seara asta o sa ii fac contul.

presupun ca nu mai trebuie precizat ca se joaca zilnic & toate cele, lumea o cunoaste.

Le : nu o gasesti pe tracker dupa nume, probabil prea comun si prea multe rezultate pentru a afisa. o gasesti daca vei cauta pe server , la topul jucatorilor, sau daca dai click si ma verifici, ca un caine ce esti, pentru ca nu ai incredere in datele oferite de mine http://www.gametracker.com/server/93.115.96.200:27015/player/ANDRADA/

Message edited by Omg - Tuesday, 2010-02-02, 10:40 PM

MaDkiLLeRDate: Tuesday, 2010-02-02, 11:07 PM | Message # 2
Major
Group: Admin
Contra are prea putine ore..makar la 60 de ore slot ka asa...fakem toti cerere nu lai vazut si pe ala cu 4 ore..:)) dupa cer toti si zik da eu am mai multe ore..si ies certuri la 60 de ore eu zik slot

OmgDate: Tuesday, 2010-02-02, 11:29 PM | Message # 3
Private
Group: Users
hey, eu doar transmit mesajul, m-am gandit sa fac o fapta buna...si cum nu era nici o ( nicio nu e logic !! chiar daca asa se cere mai nou ) batranica de trecut strada, am zis sa ajut un coleg de gaming.
plus ca nici macar n-a vrut sa-mi dea y!m-ul adutzei drept recunostinta

trykADate: Friday, 2010-02-05, 9:07 AM | Message # 4
Colonel
Group: Administrators
vino peste o sap contra mai fa ore da

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Cautare
Site friends
  • Create your own site