cs.pcplanet.ro
Statistici!!
Friday, 2024-11-29, 1:48 AM
Welcome Guest

ooops!!! - Forum-->> Cs.pcplanet.ro

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
ooops!!!
Czn-ooopsDate: Monday, 2010-04-05, 2:05 PM | Message # 1
Lieutenant
Group: Users
Status: Offline
Nick: ooops!!!

Reclamatie: 2fast2furios

Motiv: Eram vreo 14 playeri pe awp_metro si domnul 2fast2furios nu vroia sa schimba map deoarece nu era in ultimele 10 min pe langa faptul k playeri se rugau schimba map el ma ameninta k imi scoate admin k imi da ban k imi da destroy dak schimb map (martori este agamy ma4rt_jr1 mai mult) deci va rog frumos sa faceti cv in legatura cu aceasta problema de grade a lui 2fast2furios

Message edited by Czn-ooops - Monday, 2010-04-05, 2:07 PM

mijdoDate: Monday, 2010-04-05, 2:19 PM | Message # 2
Lieutenant
Group: Admin
ooops...scz dar nu sunt de acord cu tn...in ultimele 10 min majoritatea adminilor intreaba playerii ce hartzi vor... adminul da la vot hartile cerute, se alege harta votata de ei, iar apoi o vor schimbata imediat. Sa terminam odata cu schimbatul hartilor la 5 minute.

Czn-ooopsDate: Monday, 2010-04-05, 2:32 PM | Message # 3
Lieutenant
stiu te inteleg mijdo dar sa stai intr-o cutie cu chibritul 14 playeri crede`ma k nu mai era joc doar macel intelege lumea a zis suntem atatia hai awp_bycastor k tot awp este dar mai mare intelegi acum este decizia voastra

Message edited by Czn-ooops - Monday, 2010-04-05, 2:33 PM

2Fast2FuriousDate: Monday, 2010-04-05, 8:18 PM | Message # 4
Private
ooop! U ai intrat pe server dupa ce bagasem awp_metro .Apoi fara sa te sfatuieshti cu nicin admin ai intrebat schimbam!?. U nu ai dreptu sa schibi mapa asa cand uti tuna tie in cap . Si sa nu ma mai amenintzi u pe mn ca intra Kamelia simi scade gradu ............... Si dak nu aflasei Kamelia nu mai e pe serveru nostru .... . Si mai adu si dovezi clare ca cereau alta mapa playeri si ca jucam pe server 14 pleyeri.
Aha si am mai uitat ceva adumi dovada ca mai erau 10 min din mapa!!

Czn-ooopsDate: Monday, 2010-04-05, 10:44 PM | Message # 5
Lieutenant
odata ce playeri vor map schimbata k eram 14 playeri intro cutie de chibrituri intreabal pe agamy k sa te convingi si erau mai multi

2Fast2FuriousDate: Tuesday, 2010-04-06, 3:16 PM | Message # 6
Private
vreau dovada din consosla!!!!! ca erau 10 min si 14 playeri . dak spui ca erau 10 min ramase inseamna ca tre sa iti aparut in consola ca doar ai scris /timeleft si ai vazut

BossDate: Tuesday, 2010-04-06, 8:59 PM | Message # 7
Private
ba da smecher mai esti u ma 2fast creca daca aflu unde stai te joc in picioare wink

Added (2010-04-06, 8:59 PM)
---------------------------------------------
ba da smecher mai esti u ma 2fast creca daca aflu unde stai te joc in picioare wink

Czn-ooopsDate: Thursday, 2010-04-08, 12:51 PM | Message # 8
Lieutenant
Boss nu te mai complica lasal k lui ii placea k isi facea rank infine

nu mai astept sa spuna trik sau larry kta caz inchis

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Cautare
Site friends
  • Create your own site