cs.pcplanet.ro
Statistici!!
Friday, 2024-11-29, 1:29 AM
Welcome Guest

Reclamatie admin teLOVEsc - Page 2 - Forum-->> Cs.pcplanet.ro

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Reclamatie admin teLOVEsc
unamedDate: Tuesday, 2010-02-02, 12:27 PM | Message # 16
Private
Group: Users
Status: Offline
shOw fara suparare dar teLOVEsc a avut deja 2 sanse..in primul rand ca la injurat atunci pe r y u de vreo 5 ori si si-a luat destroy..dupa il vezi iar pe srv cu tot cu admin..dandaui ban lui r y u si apoi dak nu intervenea r y u dadea ban sau destroy la tot serverul..nu cred ca mai merita nici o sansa..+ ca nu stie sa admineze..mai si sufera cu replici gen "cumva esti admin si nu stiu" adik dak el e admin noi trebuie sa il pupam in cur?nu prea cred..

R_Y_UDate: Tuesday, 2010-02-02, 4:12 PM | Message # 17
Private
Group: Admin
Am avut noroc ca aveam un modem de vodafone si am intrat rpd cu ala dupa ce am luat ban de la teLOVEsc , cand am revenit eu dupa 3-5min, deja daduse ban lu grenada si omg... Ma stiti doar ca sunt foarte iertator, cum l-am iertat chiar si pe Bullet pt. kkturile lui si chiar aveam de gand sa i se dea o sansa din nou la admin si lui telovesc, in viitorul apropiat, dupa ce-si invata lectia, dar cum ma nene sa intrii .. sa dai ban la admini si sa incepi sa seceri jucatorii... imaginati-va discutiile pe server si imaginea creata dupa ce s-a terminat toata paranghelia..

Nu exista a 2-a sansa, din punctul meu de vedere, pt. acest individ.

Live as if you were living already for the second time and as if you had acted the first time as wrongly as you are about to act now

mijdoDate: Tuesday, 2010-02-02, 6:44 PM | Message # 18
Lieutenant
Group: Admin
sa i se acorde inca o sansa dupa ce a dat ban la jumatate din admini...show...mai vezi un film moshu:))

trykADate: Friday, 2010-02-05, 8:58 AM | Message # 19
Colonel
Group: Administrators
admin sters teLOVEsc top dry

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:

Cautare
Site friends