cs.pcplanet.ro
Statistici!!
Friday, 2024-11-29, 1:28 AM
Welcome Guest

reclamatie Elodia - Forum-->> Cs.pcplanet.ro

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
reclamatie Elodia
ShOwDate: Saturday, 2010-01-30, 10:40 AM | Message # 1
Private
Group: Users
Status: Offline
frate cine la pus admin pe elodia din ce cer e cazut ca e || cu universu.da gag degeaba da slay ne intrezice cu ce arme jucam toate chestiile si mai multi playeri vor sa ii faca reclamatie pentru caracterul lui care nu corespunde cu regulile serverului.rog playerii care au fost omorati degeaba care au primit gag si restu sa posteze aici.

Czn-ooopsDate: Saturday, 2010-01-30, 10:44 AM | Message # 2
Lieutenant
Show fa poze la consola astfell nai dovezi nu i se face nimic

dimicilandDate: Saturday, 2010-01-30, 11:38 AM | Message # 3
Lieutenant
cred ca ca dovada va fi numarul de playeri nemultumiti care vor completa acest topic ... si eu sunt de acord cu Show ... cand intru pe server si e doar Elodia admin ... imi pun mainile in cap ce dezastru e .. HAOS nu altceva ... nu am nimic impotriva ... dar rog un lucru .. macar sa se foloseasca de comenzi atunci cand mai e vreun admin pe srv ... sa aiba de la cine sa invete a admina ..

BeMyFragDate: Saturday, 2010-01-30, 12:00 PM | Message # 4
Private
Elodia ... trebuie sa mai spun ceva ? este un admin de o clasa inferioara avand in vedere cu ce admini am lucrat in trecut .
Spre exemplu : (dovezi nu am ca nu stau sa fac printuri .credeti sau nu )
1. is pe d2 si observ ca terro este in dezavantaj fata de cei de la ct . trec de la ct la terro acesta fiind primul transfer . El ma ameninta ca imi da ban daca ma mai mut .
2.Pe harta fy_snow iau awp . fac frag . imi da slay .SI numai dupa aceea imi spune ca awp'urile defapt sunt interzise ( 2 greseli . unde scrie ca nu ai voie cu awp si de ce nu mi'a spus inainte de a dat slay)
3. Nu stie sa dea mai multe harti la vot decat 1 singura
4. Da slay,gag,kick cand aceastea nu sunt necesare
O zi buna , fuN

alexDate: Saturday, 2010-01-30, 1:10 PM | Message # 5
Private
sunt de acord cu frag fiinca asta este un admin de clasa a1a care nu stie sa admineze si da unde scrie ca nu-i voie cu awp pe snow si unde scrie ca tr sa dai slay si sa nu anunti playerul respectiv
1:El da duar 1 hart ala vot mai multe crd ca nu stie si pe aia o da halala de ex ieri a dat bycastor cnd eram 10vs10 in loc de o harta de war gen inferno gen zook
2:Are 15 ani
3:Nu isi fake trb delok bn a si sa mentionez ca am intrat si cred ca la inv cnv sa dea 2 harti la vot ziua buna al;":)))))))))

unamedDate: Saturday, 2010-01-30, 2:48 PM | Message # 6
Private
total de acord cu bemyfrag..eram de dimineata pe harta fy_snow am fakt kill cu awp a dat slay mi-a spus ca nu e voie cu awp ca apoi dupa vreo 2 runde sa vad ca altcineva joaka cu awp in jur de 10 runde si elodia nu face nimik+ ca da gag foarte rpd si total aiurea.. a spus despre show ca are aim iar eu am zis ca nu are..iar ea mi-a zis sa tac si mi-a dat gag:| si apoi alt player injura de navea treaba pe server iar elodiei nui pasa..astazi pe inferno.. am spus despre un jucator ca este codat..pe ea nici makr no interesa am dat sayteasm u sa ii faca poze crezand ca acel jucator avea wall..pana nu a zis tot serveru sa ii faca poze..nu a fakt..si nu cred ca este normal..+ ca ea nu verifica ce harti au fost inainte...tocmai fusese nuke rarea..-sa bagat west si apoi a venit ea si a dat iar la vote nuke rarea..fara ca makr sa se uite sa vada ce harti au fost..+ de asta dupa ce da vot nu lasa nici makr runda sa se termine ceea ce ar fi normal..in mijlocu rundei ea schimba harta..nu se mai poate asa..rog sa se ia masuri..

trykADate: Saturday, 2010-01-30, 5:51 PM | Message # 7
Colonel
Group: Administrators
admin sters top dry

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Cautare
Site friends
  • Create your own site