Reclamatie ooops!
|
|
oLdScHo_Ol | Date: Monday, 2009-12-28, 8:14 PM | Message # 1 |
Private
Group: Admin
Status: Offline
| Vreau sa spun ca aceasta reclamatie am facut-o doar pentru simplul fapt ca am fost amenintat.. stiu ca abea am intrat dinnou in comunitate si ca nu am cunostiinta de cauza si nici mari drepturi dar mi s-a parut ca ooops! intrece masura. [img=http://www.upload.ro/3039/5309/th/85945halflife10.jpg] [img=http://www.upload.ro/3039/5309/th/90215halflife09.jpg] Nu imi dau seama de ce are admin daca nu are chef de el..Dupa cate stiam eu un admin e obligat sa stea intotdeauna cu numele lui..ownerii fiind singurii care ar putea sa stea cu alt nume ca sa verifice adminii.. Multumesc pentru intelegere, oLdScHo_Ol
|
|
| |
Mi3Lu | Date: Tuesday, 2009-12-29, 4:35 AM | Message # 2 |
Lieutenant
| unde ai fost amenintat de catre ooops!!! :))
|
|
| |
Kind3r | Date: Tuesday, 2009-12-29, 1:09 PM | Message # 3 |
Sergeant
| da nu este neaparat sa fie amenintat dar el trebea sa fie cu adminu pe srv nu cu alt nick cica nare chef de adminat
|
|
| |
R_Y_U | Date: Tuesday, 2009-12-29, 2:16 PM | Message # 4 |
Private
| Am sa fiu , ultra cinstit: dupa ce ca planetul a trecut printr`o perioada grea cu toata "schimbarea" asta majora de conducere, acum trebuie sa ne multumim si cu toti adminii de mana a 2-a? Frate, sa fii admin pe un server nu inseamna sa ai chef, sau nu, sa administrezi. In momentul in care faci o cerere de admin si primesti o asemenea "putere" pe mana, ai si anumite responsabilitati. Tocmai din cauza aceasta nici nu e recomandat sa dai admine in primul rand la copii, pentru ca niciunul nu cunoaste ce-i aia ordine, disciplina, seriozitate si loialitate, ca sa nu mai zic , sa dam admine la oameni neseriosi... Din punctul meu de vedere ar trebui facuta o riguroasa verificare a acceselor de pe server pana nu se duce in rapa de tot.. tot mai multi prieteni imi vorbesc numai de rau planetul si inainte nu era asa..
Live as if you were living already for the second time and as if you had acted the first time as wrongly as you are about to act now
|
|
| |
Czn-ooops | Date: Tuesday, 2009-12-29, 4:04 PM | Message # 5 |
Lieutenant
Group: Users
| dak domnul old se baga peste mine ce vb cu alti player eu glumeam adik vedeam codati sau k injurat ii lasam sa fim seriosi dar lasa sa nu mai zic k domnul old baga awp_india 1hp si dupa awp_bycastor nu mai zic o lasam asa omul in ziua de azi nu poate glumi ... si normal k nu intru cu admin prima oara k isi dezagtiveaza codul dak ma vad asa ii prind in fapt da R Y U pentru k iti dau dreptate. pentru k uni admini da la vote map kte o harta maxim 2 si bag la vot ceva in genul baga awp_india si inferno dupaia awp_bycastor cu d2 nu asa bagi si de_nuke si tot asa sa nu se repete hartile dupa fiekre harta P.S = intrebatil pe mijdo, madkiller, mi3lu, camy, si chiar pe kinder dak vreodata mi`am parasit postul ...?? sau am abuzat de admin
Message edited by Czn-ooops - Tuesday, 2009-12-29, 4:15 PM |
|
| |
w00dNotE9321 | Date: Tuesday, 2009-12-29, 5:06 PM | Message # 6 |
Private
| oops scuzeca ma bag dar cam are dreptate old despre tn azi team vazut iar cu alt nume nici mie numi convine sami zici tu mie sa dua slay slap kick ban etc... Team zis odata pe d2 sa daca ai admin si tu zici nu deci hai nu te mai plange
|
|
| |
oLdScHo_Ol | Date: Tuesday, 2009-12-29, 8:01 PM | Message # 7 |
Private
| poate am exagerat si eu umpic..dar am fost amenintat cu genul ala de vorbe..: o sa vorbesc eu cu larry..o sa vorbesc eu cu tryka..sa te vad daca poti sa-mi dai gag..DUPA CE IMI CERUSEM SCUZE PENTRU O MICA GRESEALA.(considerata de el gresala.)..eu nu vreau cearta pe planet si sunt f. serios ca admin..tocmai de asta atunci cand n-am avut timp de adminat n-am luat admin..accept orice fel de decizie a lui larry/tryka/ ..
|
|
| |
trykA | Date: Tuesday, 2009-12-29, 8:05 PM | Message # 8 |
Colonel
Group: Administrators
| oLdScHo_Ol este iertat e prima abatare si sa fi cuminte BAFTA DA
|
|
| |
Czn-ooops | Date: Wednesday, 2009-12-30, 0:21 AM | Message # 9 |
Lieutenant
| old sincer eu am incetat sa mai ma cert cu uh si "cala" imi comenta decizile mie si normal dak eu intru cu ooops!!! toti ma stiu acum ii dezactiveazal codul dc nu gandesti unpic si am vb si cu mijdo si numi ma schimb nick sa nu mai existe discuti precum eu numi fac treaba
Message edited by Czn-ooops - Wednesday, 2009-12-30, 0:22 AM |
|
| |